21. března 2010

MGMT - Congratulations

ODKAZ NA ŽÁDOST ODSTRANĚN

Interpret: MGMT
Album: Congratulations (LP)
Rok vydání: 2010
Země: USA
---
Bude se vám líbit, pokud máte rádi:

• David Bowie
• Passion Pit
• The Flaming Lips
---
Ve zkratce:
Není sporu o tom, že tahle dvojice usazená v Brooklynu patří mezi nejpozoruhodnější hudební formace posledních let. Vznikli v roce 2002 a v prvních třech letech existence si říkali The Management. Za tu dobu vydali jedno EP a také nahráli své debutové album, které oficiálně nikdy nevyšlo, ale skrze internet se k posluchačům i tak dostalo. Šlo ale spíše i experiment a legraci, žádných závratných kvalit "Climbing to New Lows" ani náhodou nedosahovalo. Zlom přišel ve chvíli, kdy svůj název zkrátili na ona čtyři magická písmena a záhy podepsali smlouvu s nahrávací společností Columbia. V březnu 2007 začali pracovat na albu "Oracular Spectacular", které na sebe ihned po svém vydání začátkem roku 2008 strhlo obrovskou dávku pozornosti a renomované hudební magazíny a servery se předháněly v superlativech, které nezřídka označovaly MGMT za Beatles nebo Pink Floyd moderní doby. Jestli byla tato přirovnání oprávněná má však definitivně dokázat album "Congratulations". Na tom začali MGMT pracovat začátkem loňského roku a na jeho produkci si přizvali Petera Kembera známého pod hudebním pseudonymem Sonic Boom, též zakládajícího člena britských Spaceman 3. Oproti předchozí desce ubylo syntetických ploch a celkově se MGMT ještě více ponořili do zvuku šedesátkové psychedelie. Jednoznačné hity typu "Time to Pretend" nebo "Kids" tu člověk asi nenajde, což ale ani náhodou neznamená, že by tahle deska nudila. Každá vteřina z celkové stopáže necelých 44 minut dává jasně najevo, že Andy VanWyngarden a Ben Goldwasser v sobě mají ohromný potenciál a definitivně potvrzují svůj postup do kategorie největších kapel současnosti.
---
MySpace.com // Rate Your Music

2 komentáře:

WEB SHERIFF řekl(a)...

WEB SHERIFF
Who You Gonna Call
Tel 44-(0)208-323 8013
Fax 44-(0)208 323 8080
websheriff@websheriff.com
www.websheriff.com

Hi I-W,

On behalf of Columbia Records and MGMT, we would kindly ask you not to post copies of "Congratulations" on your site (or any non-preview tracks from the forthcoming MGMT album - street date 13th April).

We do appreciate that you are fans of / are promoting MGMT, but the label, management and artist would greatly appreciate your co-operation in removing your links to the pirate files in question.

Thank you for respecting the artist's wishes and, if you / your readers want good quality, non-pirated, preview tracks, then a full length version of "Flash Delirium" is available for fans and bloggers to link to / post / host etc at www.whoismgmt.com/ ... .. for further details of the new album, on-line promotions, videos and 2010 shows, check-out the official site, as well as the artist's MySpace at www.myspace.com/mgmt and YouTube channel at www.youtube.com/user/mgmtmusic ... .. and keep an eye on these official sources for details of further news, preview material and on-line promotions.

As you will appreciate, this post is written on a without prejudice basis and, as such, all of our clients' accumulated, worldwide rights and remedies remain strictly reserved : please excuse this required formality.

With Thanks & Regards,

WEB SHERIFF

Alice řekl(a)...

music nazi